logo
Double Sports biedt uitvoering, organisatie en coƶrdinatie van sport en spelactiviteiten voor met name het onderwijs, de kinderopvang, welzijnsinstanties en gemeenten. Alle activiteiten van Double Sports worden verzorgd door sportprofessionals die sport en spel kunnen onderwijzen aan jong tot oud.
info@doublesports.nl
088 990 5000
Hankweg 95, 2641 WV Pijnacker
Ma - Za 08.00 - 18.00
Volg ons

088 990 5000

info@doublesports.nl

GOED IN SPORT EN SPEL

Double Sports is al sinds 2012 actief als sport en spel aanbieder. We zijn ooit begonnen met een naschools sportaanbod in wijken waar kinderen de beweegnorm niet haalden. Hierdoor kwamen wij in aanraking met de scholen en buitenschoolse opvanglocaties in deze wijken.

Al snel viel ons op dat er geen mogelijkheden waren voor vervanging van een sportdocent. Vandaar dat wij vanuit onze HALO-achtergrond zijn begonnen met het aanbieden van vervanging voor gymdocenten.

Ook bij de BSO, waar wij regelmatig sportworkshops verzorgden, werden we al snel als ”vaste inval” aangevraagd. Vandaar dat we nu standaard tijdens onze werkzaamheden als BSO-medewerker een uurtje sport erbij inbakken. Daar worden de kinderen, de vaste medewerkers en wij ook heel erg blij van šŸ™‚

Veel van onze mensen beschikken over de kwalificatie om zwemonderwijs te geven, vandaar dat we inmiddels ook erg actief zijn in de diverse zwembaden in de regio als zwemdocent of lifeguard.

Van daaruit zijn we steeds een beetje gegroeid en inmiddels doen we veel meer. Van de complete organisatie van sportdagen en evenementen, tot verhuur van sport- en spelmaterialen en het organiseren van kindersportfeestjes.

Kortom, we doen wat we leuk vinden!

Werken bij Double sports
TEAM DOUBLE SPORTS

Inmiddels zijn we bijna tien jaar verder en zijn we met een heel ”team Double Sports”. Dit team bestaat uit coƶrdinatoren die al onze sport- en beweegactiviteiten coƶrdineren en begeleiden.

Inmiddels vervullen wij de volgende werkzaamheden:

  • Sportieve invulling van de tussenschoolse opvang
  • Sportieve activiteiten tijdens de buitenschoolse opvang
  • Vervanging van de gymdocent
  • Organiseren van sportdagen
  • Organiseren van sportworkshops
  • Organiseren van kindersportfeestjes
  • Verhuur van sport- en spelmaterialen
  • Zwemdocenten en lifeguards
Over ons
Contact