logo
Double Sports biedt uitvoering, organisatie en coördinatie van sport en spelactiviteiten voor met name het onderwijs, de kinderopvang, welzijnsinstanties en gemeenten. Alle activiteiten van Double Sports worden verzorgd door sportprofessionals die sport en spel kunnen onderwijzen aan jong tot oud.
info@doublesports.nl
088 990 5000
Hankweg 95, 2641 WV Pijnacker
Ma - Za 08.00 - 18.00
Volg ons

088 990 5000

info@doublesports.nl

BSO en TSO medewerkers

Double Sports werkt al jaren voor diverse kinderopvangorganisaties. Voor de tussenschoolse en buitenschoolse opvang combineren wij het stukje flexwerker en sportmedewerker. Hierdoor hoeft de kinderopvangorganisatie maar één keer te investeren in een externe kracht.

Al onze diensten zijn flexibel in te zetten naar wens van de kinderopvangorganisatie. Met andere woorden, bij Double Sports betaal je alleen wat je daadwerkelijk afneemt.

Onze sportdocenten beschikken over een kwalificatie voor werk in de buitenschoolse en naschoolse opvang en over een geldige VOG die gekoppeld is aan het Personenregister kinderopvang.

BSO medewerker
TSO medewerker
Peutergym
Organisatie Sportdagen
Verhuur sportmateriaal
Werken bij Double sports
DIRECT INZETBAAR VOOR BSO EN TSO

Op zoek naar een flexibel inzetbare medewerker, of juist een vast gezicht op de BSO of TSO? Double Sports levert gekwalificeerde, sportieve medewerkers die beschikken over de kwalificaties om te mogen werken in de kinderopvangbranche.

Onze medewerkers vullen openstaande diensten op afroep voor diverse kinderopvangorganisatie door middel van een sportieve insteek. Denk aan:

  • Sportieve invulling van de tussenschoolse opvang
  • Sportieve activiteiten tijdens de buitenschoolse opvang
  • Organiseren van sportdagen
  • Organiseren van vakantieactiviteiten
Vraag offerte aan
Over ons
Contact