logo
Double Sports biedt uitvoering, organisatie en coördinatie van sport en spelactiviteiten voor met name het onderwijs, de kinderopvang, welzijnsinstanties en gemeenten. Alle activiteiten van Double Sports worden verzorgd door sportprofessionals die sport en spel kunnen onderwijzen aan jong tot oud.
info@doublesports.nl
088 990 5000
Hankweg 95, 2641 WV Pijnacker
Ma - Za 08.00 - 18.00
Volg ons

088 990 5000

info@doublesports.nl

BSO MEDEWERKER
Op zoek naar een flexibel inzetbare BSO medewerker?

Onze sportieve pedagogisch medewerkers zijn direct inzetbaar voor buitenschoolse opvang locaties. Als tijdelijke vervanger, of structureel voor een langere periode, bijvoorbeeld in het geval van zwangerschapsverlof.

Onze docenten beschikken over de benodigde kwalificaties en een VOG. Het mooiste is dat onze medewerkers als flexwerker en sportmedewerker in één worden ingezet. Hierdoor verzorgen onze medewerkers altijd een leuke sportles tijdens hun dienst als flexwerker op de BSO!

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Bekijk onderstaand ons aanbod of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Inzetbaar als flexmedewerker

Medewerkers hebben sportspecialisme

Medewerkers beschikken over kwalificatie en VOG

Medewerkers inzetbaar voor plusopvang

Werken bij Double sports
SPORT EN SPEL TIJDENS DE BSO
Onze medewerkers zijn flexwerker en sportdocent in één!

De sportdocenten van Double Sports beschikken vanwege hun afgeronde sportopleiding over een diploma dat kwalificeert voor werk als pedagogisch medewerker op de buitenschoolse en tussenschoolse opvang.

Daarnaast geven wij tijdens onze diensten als flexwerker op de BSO altijd een leuke sportles. Zo blijven de kinderen lekker actief bezig en draagt dit bij aan het behalen van de beweegnorm.

De inzet van onze medewerkers is altijd heel gemakkelijk op afroep beschikbaar, zelfs als u op het laatste moment inval nodig heeft. U kunt ons dus inzetten als invaller wanneer het voor u het beste uitkomt, bijvoorbeeld in het geval van een zieke medewerker, of een groter kindaantal dan wordt verwacht.

Vraag offerte aan
Over ons
Contact