400 Bad Request
400 Bad Request
Please forward this error screen to 109.203.124.146's WebMaster.

Your browser sent a request that this server could not understand:

  • (none)/orgds4.txt (port 80)

ONDERWIJS

Double Sports verzorgt sport & spel voor het onderwijs

Double Sports verzorgt verschillende diensten voor het onderwijs. Graag denken wij met u mee hoe wij uw leerlingen constant en op een uitdagende manier in beweging kunnen houden. Wij staan graag voor u klaar middels de onderstaande diensten.

01

Vervangende gymdocenten

De vervangende gymdocenten zijn in te zetten wanneer een vakdocent door welke reden dan ook uitvalt. Deze docenten zijn in te zetten voor slechts enkele uren of voor een langere periode als volwaardig vervangend gymleerkracht. De vervangende gymdocent is in dienst bij Double Sports, dit houdt in dat u slechts een factuur krijgt voor de ingezette uren. Onze vervangende gymdocenten zijn ervaren vakleerkrachten die aan de ALO of de HALO zijn afgestudeerd en die op elk gewenst moment in kunnen stappen en in staat zijn om het lesprogramma over te nemen. Bent u op zoek naar een extra vakleerkracht voor het gehele schooljaar? Ook dan zijn onze vervangende gymdocenten inzetbaar. U kunt ook van onze vervangende gymdocenten gebruikmaken als u bij het vervangingsfonds bent aangesloten. Informeer vrijblijvend naar een op maat gemaakte offerte die aansluit op uw behoeften.
02

Verlengde schooldag

Ook voor de verlengde schooldag geldt dat Double Sports graag meedenkt met het aanbieden van een sportief aanbod. Na schooltijd staan klaslokalen, gymlokalen, schoolpleinen en sportvelden vaak leeg en is er dus tijd en ruimte voor een ruime variatie aan sporten en spellen. Onze sportworkshops bieden hiervoor bij uitstek een geschikte oplossing. Onze ervaren docenten en instructeurs zijn in te zetten voor een wijd scala aan verschillende sporten en spellen.
03

Schoolpauzesport

Tijdens de grote schoolpauze verzorgt Double Sports Beweging In Pauze (BIP). Dit houdt in dat wij ons gedurende de schoolpauzes actief bezighouden met de leerlingen die pauze hebben op het schoolplein door middel van sport- en spelaanbod. Double Sports zorgt voor het sport- en spelmateriaal waarmee de kinderen zich kunnen vermaken en zorgt ervoor dat de pauze veilig en geordend verloopt. Deze activiteit zorgt ervoor dat de leerlingen actief bezig zijn, de sociale controle wordt gehandhaafd en uw docenten worden ontzien en kunnen genieten van een stukje welverdiende rust tijdens de pauzes.
04

Leerkansenprofiel

Double Sports kan invulling geven aan de extra schooluren die binnen het leerkansenprofiel beschikbaar worden gesteld. Als u wilt dat uw leerlingen extra aandacht aan sport besteden, dan denken wij graag met u mee hoe daar invulling aan gegeven kan worden. Denk hierbij aan structurele sportlessen als dansen, zelfverdediging, of extra sportlessen van onze ervaren vakdocenten. Daarnaast kunnen wij hier ook een tussenschoolse invulling aan geven door middel van een BIP-activiteit (beweging in pauze).
05

Brede buurtschool

De brede school staat voor de optimale ontwikkeling van het kind door middel van een samenwerking tussen verschillende sectoren in de directe omgeving van de school, zoals kunst, cultuur en uiteraard sport. De verschillende sportworkshops en (peuter/kleuter)gymlessen die Double Sports aanbiedt zijn bij uitstek geschikt om de sportoriëntatie van het kind te verbeteren en zodoende bij te dragen aan een daadwerkelijke doorstroom naar sportverenigingen.
06

Sportdagen

Bent u op zoek naar een partij die voor u een evenement van A tot Z kan organiseren? Dan bent u bij Double Sports aan het juiste adres! Wij verzorgen toernooiorganisatie, sportdagen, Koningsspelen en vakantieactiviteiten voor zowel het onderwijs als particulieren. Wij voeren al het voorbereidende werk uit, stellen een compleet programma op, zorgen voor ervaren instructeurs, regelen al het benodigde materiaal en zorgen er uiteraard voor dat de dag op rolletjes verloopt.
07

Sportworkshops

Double Sports biedt een wijd scala aan verschillende sport- en spelworkshops. Hieronder een greep uit ons aanbod. Staat uw wens er niet bij? Neem dan contact met ons op, er is namelijk een grote kans dat wij alsnog de sport van uw keuze kunnen aanbieden.  
(street)Tennis Gymspellen Peanutbal
Atletiek Handbal Peuter/kleutergym
Badminton Hockey Softbal
Basketbal Judo Trefbal
Beachgames Kickboksen Turnen / acrogym
Buitenspeelspellen Kidsbootcamp Ultimate frisbee
Dans Knotshockey Unihockey
Flagfootball Korfbal Voetbal
Freerunnen Lasergamen Volleybal
08

Peuter- en Kleutergym

Als aanbieder van sport- en bewegingsaanbod houdt Double Sports ook rekening met de allerkleinste. Vanaf de leeftijd van 2 jaar is het mogelijk om deel te nemen aan sport- en spellessen. Tijdens deze lessen wordt aandacht besteed aan de motorische ontwikkeling, samenwerken en de fysieke vaardigheden. Uiteraard staan plezier en spelenderwijs leren hierbij centraal. Peuter- & kleutergym is inzetbaar voor scholen en BSO’s die graag extra bewegingsaanbod aan de kleinste leerlingen aanbieden. Beschikt u niet over een eigen gymzaal? Dan helpt Double Sports u met het vinden van een geschikte locatie in de buurt.
EX200-dumps OG0-093-dumps EX300-dumps EX200-dumps JN0-102-dumps C9010-260-dumps C4040-252-dumps 101-400-dumps 9L0-012-dumps ccd-410-dumps CCA-500-dumps NS0-157-dumps ADM-201-dumps CISSP-dumps HP0-J73-dumps EX0-001-dumps M70-301-dumps M70-201-dumps A00-211-dumps 1V0-601-dumps 2V0-621D-dumps 2V0-621-dumps VCP-550-dumps VCP550-dumps 1Z0-051-dumps 1Z0-062-dumps 1z0-808-dumps 1Z0-803-dumps 1Z0-061-dumps 1Z0-060-dumps 1Z0-144-dumps NSE4-dumps NSE5-dumps NSE7-dumps NSE8-dumps
TOP